26.1.2020

מיט קיטצ'ן - גרסת הנמל בניצוחו של השף נדב נצר



MeatKitchen // צילום: נמרוד סונדרס 

מיט קיטצ'ן - גרסת הנמל tKitchen (מיט קיטצ'ן) בניצוחו של השף נדב נצר משיקה את משכנה החדש באחד הלוקיישנים החמים – נמל תל-אביב, ומצרפת לשורותיה את השף הראל עמרם (לשעבר: "יפו תל-אביב" ו"מסה").

מיט קיטצ'ן_שף נצב נצר // צילום: דרור עינב


מסעדת השף הכשרה MeatKitchen (מיט קיטצ'ן) בניצוחו של השף נדב נצר נפתחה לפני כשלוש וחצי שנים ברחוב יגאל אלון בתל-אביב, בחלל של מסעדת "שיין אנד שארפ", ובמהרה הפכה לאחת המסעדות המבוקשות והבולטות בעיר. בעקבות ההצלחה לה זכתה הוחלט לעבור לחלל גדול יותר; באוקטובר האחרון המסעדה ביגאל אלון נסגרה ובימים אלו היא נפתחת במיקום חדש וכפול בגודלו בנמל תל-אביב, על חורבותיו של מועדון TLV המיתולוגי. היקף ההשקעה במעבר ללוקיישן החדש עומד על כ-3 מיליון שקלים.
מיט קיטצ'ן "גרסת הנמל" שוכנת בחלל עצום ויפיפה שעוצב על-ידי המעצב המוערך ירון טל, וכוללת 350 מקומות ישיבה (!) בפנים המסעדה, סביב הבר במרכז החלל, בחדר הפרטי ובמרפסת המשקיפה על הגלים המתנפצים.
שף המסעדה, נדב נצר, שהוביל את "מיט קיטצ'ן" מיום הקמתה, מצרף אליו את השף הצעיר והמוכשר הראל עמרם, אשר ניצח על מטבחי המסעדות "יפו תל-אביב" ו"מסה", ומציע בתפריט הנמל את מנות הדגל המזוהות עם המסעדה, כמו מנת מסבחה שקדי עגל עם גרגירי חומוס, טחינה מטובלת, פטרוזיליה, צנוברים, סיגר מרוקאי, ויניגרט שיפקה וציר טלה (76 ש"ח), מנת סינטה צרובה על קרם ארטישוק ירושלמי, ביצת שניצל, קונפי פורטבלו, ציר בקר חרדל וטימין, טורטליני בטטה וברס אגוזי לוז (64 ש"ח), ומנת טורנדו רוסיני - פילה בקר וכבד אווז עם פירה כמהין, טוויל שמן זית, שום קונפי, ציר בקר ודובדבנים (197 ש"ח).

סשימי טונה_מיטקיטשן // צילום: נמרוד סונדרס


מיט קיטשן_מסבחה שקדי עגל //צילום: נמרוד סונדרס 


בין המנות החדשות המוצעות ב"מיט קיטצ'ן" נמל ת"א:
v      פולנטה רכה מתירס טרי- מוגשת עם פטריות של חורף מוקפצות ביין לבן וטימין, אגוזי מלך, צ'יפס בזיליקום, שמן כמהין וערמונים (62 ש"ח)
v      רביולי עגבניות שרופות- עם לב חציל, רוטב שום לימוני, תבשיל תרד טורקי עם עגבניות קונקסה, אבקת זיתי טאסוס, צנוברים וצ'יפס זעתר (78 ש"ח)
v      סינטה נברסקה- מוגשת לצד פירה תפוחי-אדמה, שום קונפי, גזר בצבעים, ארטישוק ירושלמי, ציר בקר ובצלצלי שאלוט (155 ש"ח)

בין הקוקטיילים החדשים:
v      Tropical Bitter- רום, קמפרי, פלרנום, אננס ולימון (52 ש"ח)
v      Cocktail of the Caribbean- טקילה קמומיל, רום מתובל, פלרנום, אננס ולימון (54 ש"ח)
v K24- רום מתובל, טקילה מיושנת, ברבון, אמאורו מונטנגרו וביטרים (56 ש"ח)
v      Best Negroni- ג'ין, ורמוט מתוק, קמפרי, קציפת תפוז וקוויאר תפוז (56 ש"ח)


בימים אלו המסעדה פועלת במתכונת הרצה בשעות הערב, והחל מהשבוע הבא (28/1/2020) המסעדה תהיה בפעילות מלאה בשעות הצהריים והערב.
החל מעונת האביב (אפריל ואילך) יתקיימו מסיבות באווירת "חמארה" מדי יום שישי בצהריים במרפסת המסעדה.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

26.1.2020

מיט קיטצ'ן - גרסת הנמל בניצוחו של השף נדב נצר



MeatKitchen // צילום: נמרוד סונדרס 

מיט קיטצ'ן - גרסת הנמל tKitchen (מיט קיטצ'ן) בניצוחו של השף נדב נצר משיקה את משכנה החדש באחד הלוקיישנים החמים – נמל תל-אביב, ומצרפת לשורותיה את השף הראל עמרם (לשעבר: "יפו תל-אביב" ו"מסה").

מיט קיטצ'ן_שף נצב נצר // צילום: דרור עינב


מסעדת השף הכשרה MeatKitchen (מיט קיטצ'ן) בניצוחו של השף נדב נצר נפתחה לפני כשלוש וחצי שנים ברחוב יגאל אלון בתל-אביב, בחלל של מסעדת "שיין אנד שארפ", ובמהרה הפכה לאחת המסעדות המבוקשות והבולטות בעיר. בעקבות ההצלחה לה זכתה הוחלט לעבור לחלל גדול יותר; באוקטובר האחרון המסעדה ביגאל אלון נסגרה ובימים אלו היא נפתחת במיקום חדש וכפול בגודלו בנמל תל-אביב, על חורבותיו של מועדון TLV המיתולוגי. היקף ההשקעה במעבר ללוקיישן החדש עומד על כ-3 מיליון שקלים.
מיט קיטצ'ן "גרסת הנמל" שוכנת בחלל עצום ויפיפה שעוצב על-ידי המעצב המוערך ירון טל, וכוללת 350 מקומות ישיבה (!) בפנים המסעדה, סביב הבר במרכז החלל, בחדר הפרטי ובמרפסת המשקיפה על הגלים המתנפצים.
שף המסעדה, נדב נצר, שהוביל את "מיט קיטצ'ן" מיום הקמתה, מצרף אליו את השף הצעיר והמוכשר הראל עמרם, אשר ניצח על מטבחי המסעדות "יפו תל-אביב" ו"מסה", ומציע בתפריט הנמל את מנות הדגל המזוהות עם המסעדה, כמו מנת מסבחה שקדי עגל עם גרגירי חומוס, טחינה מטובלת, פטרוזיליה, צנוברים, סיגר מרוקאי, ויניגרט שיפקה וציר טלה (76 ש"ח), מנת סינטה צרובה על קרם ארטישוק ירושלמי, ביצת שניצל, קונפי פורטבלו, ציר בקר חרדל וטימין, טורטליני בטטה וברס אגוזי לוז (64 ש"ח), ומנת טורנדו רוסיני - פילה בקר וכבד אווז עם פירה כמהין, טוויל שמן זית, שום קונפי, ציר בקר ודובדבנים (197 ש"ח).

סשימי טונה_מיטקיטשן // צילום: נמרוד סונדרס


מיט קיטשן_מסבחה שקדי עגל //צילום: נמרוד סונדרס 


בין המנות החדשות המוצעות ב"מיט קיטצ'ן" נמל ת"א:
v      פולנטה רכה מתירס טרי- מוגשת עם פטריות של חורף מוקפצות ביין לבן וטימין, אגוזי מלך, צ'יפס בזיליקום, שמן כמהין וערמונים (62 ש"ח)
v      רביולי עגבניות שרופות- עם לב חציל, רוטב שום לימוני, תבשיל תרד טורקי עם עגבניות קונקסה, אבקת זיתי טאסוס, צנוברים וצ'יפס זעתר (78 ש"ח)
v      סינטה נברסקה- מוגשת לצד פירה תפוחי-אדמה, שום קונפי, גזר בצבעים, ארטישוק ירושלמי, ציר בקר ובצלצלי שאלוט (155 ש"ח)

בין הקוקטיילים החדשים:
v      Tropical Bitter- רום, קמפרי, פלרנום, אננס ולימון (52 ש"ח)
v      Cocktail of the Caribbean- טקילה קמומיל, רום מתובל, פלרנום, אננס ולימון (54 ש"ח)
v K24- רום מתובל, טקילה מיושנת, ברבון, אמאורו מונטנגרו וביטרים (56 ש"ח)
v      Best Negroni- ג'ין, ורמוט מתוק, קמפרי, קציפת תפוז וקוויאר תפוז (56 ש"ח)


בימים אלו המסעדה פועלת במתכונת הרצה בשעות הערב, והחל מהשבוע הבא (28/1/2020) המסעדה תהיה בפעילות מלאה בשעות הצהריים והערב.
החל מעונת האביב (אפריל ואילך) יתקיימו מסיבות באווירת "חמארה" מדי יום שישי בצהריים במרפסת המסעדה.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה