5.12.2017

מתכוני סופגניות לחג חנוכה


http://actualic.co.il/396232-2/





סופגניות ביס בציפוי חליטת קוקוס קרמל
באדיבות: "חוות דרך התבלינים" בבית לחם הגלילית

מצרכים:
לבצק הסופגניות:
1 גביע אשל / 200 גרם יוגורט
1 ביצה
2 כפות סוכר
1 שקית סוכר וניל
1.5 כוסות קמח תופח / 1.5 כוסות קמח לבן + 1 שקית אבקת אפייה

לציפוי הסופגניות:
100 גרם שוקולד לבן / שוקולד חלב
1/2 כוס חלב
150 גרם חליטת קוקוס קרמל / קוקוס מלון של "חוות דרך התבלינים"

אופן הכנת הסופגניות:
  • בקערה גדולה נערבב את כל מצרכי הסופגניות מלבד הקמח.
  • נוסיף את הקמח תוך כדי ערבוב עד לקבלת בלילה חלקה.
  • נשמן עם ספריי שמן את מחבת השקעים / את מכשיר הקייק-פופס, ונמלא כל שקע עד הסוף.
  • נאפה את הסופגניות משני הצדדים עד שיקבלו גוון זהוב, במשך כ-5 דקות סך הכל (במכשיר קייק-פופס אין צורך להפוך). חשוב לשים לב לזמן האפייה ולא לייבש את הסופגניות.

אופן הכנת הציפוי:
  • נמיס בסיר קטן או במיקרוגל את השוקולד עם החלב.
  • נצנן מעט ונטבול כל סופגנייה בשוקולד המומס.
  • כשהשוקולד עוד חם, נפזר חליטת קוקוס קרמל מעל כל סופגנייה.

*במידה ואין ברשותכם מחבת ייעודית לטיגון סופגניות ללא שמן או את מכשיר הקייק-פופס, ניתן גם לטגן את הסופגניות בשמן עמוק עד להשחמה יפה.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

5.12.2017

מתכוני סופגניות לחג חנוכה


http://actualic.co.il/396232-2/





סופגניות ביס בציפוי חליטת קוקוס קרמל
באדיבות: "חוות דרך התבלינים" בבית לחם הגלילית

מצרכים:
לבצק הסופגניות:
1 גביע אשל / 200 גרם יוגורט
1 ביצה
2 כפות סוכר
1 שקית סוכר וניל
1.5 כוסות קמח תופח / 1.5 כוסות קמח לבן + 1 שקית אבקת אפייה

לציפוי הסופגניות:
100 גרם שוקולד לבן / שוקולד חלב
1/2 כוס חלב
150 גרם חליטת קוקוס קרמל / קוקוס מלון של "חוות דרך התבלינים"

אופן הכנת הסופגניות:
  • בקערה גדולה נערבב את כל מצרכי הסופגניות מלבד הקמח.
  • נוסיף את הקמח תוך כדי ערבוב עד לקבלת בלילה חלקה.
  • נשמן עם ספריי שמן את מחבת השקעים / את מכשיר הקייק-פופס, ונמלא כל שקע עד הסוף.
  • נאפה את הסופגניות משני הצדדים עד שיקבלו גוון זהוב, במשך כ-5 דקות סך הכל (במכשיר קייק-פופס אין צורך להפוך). חשוב לשים לב לזמן האפייה ולא לייבש את הסופגניות.

אופן הכנת הציפוי:
  • נמיס בסיר קטן או במיקרוגל את השוקולד עם החלב.
  • נצנן מעט ונטבול כל סופגנייה בשוקולד המומס.
  • כשהשוקולד עוד חם, נפזר חליטת קוקוס קרמל מעל כל סופגנייה.

*במידה ואין ברשותכם מחבת ייעודית לטיגון סופגניות ללא שמן או את מכשיר הקייק-פופס, ניתן גם לטגן את הסופגניות בשמן עמוק עד להשחמה יפה.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה