2.6.2019

עוגות גבינה ללא תוספת סוכר וללא גלוטן

לעוגת – ניו יורק ציז קייק - צילום: שטרסטוק


דמיינו עוגה עם בסיס פריך וחמאתי כמו עוגייה שווה ומעליה גבינה מפנקת. רשת קפה ביגה, חוגגת שבועות בסניפיה. ומציעה, מגוון עוגות גבינה מפנקות ללא תוספת סוכר וללא גלוטן. העוגות מיוצרות מחומרי גלם טריים ואיכותיים.

קפה ביגה מציעה - בריוש ריקוטה אמרנה, מוס גבינה קרם לימון ללא תוספת סוכר ללא גלוטן  ומוס גבינה שוקולד מריר ללא תוספת סוכר ללא גלוטן המחיר: 42 ₪. 

מרכיבים- לתבנית רינג קוטר 20  סמ,גובה 5 סמ.

סבלה ברטון :
90 גרם סוכר
120 ג חמאה
3 גרם מלח
135 גרם קמח
4 ג אבקת אפיה
40 ג חלמון

מסת גבינה אפויה:
140 גרם שמנת מתוקה 38%
110 גרם שוקולד לבן
110 גרם ביצים
110 גרם גבינת שמנת 30%
140 גרם גבינה לבנה 9%
65 גרם סוכר
גרידה מחצי לימון
8 גרם קורנפלור

טופינג מעל העוגה:
90 גרם שמנת חמוצה 15%
10 גרם סוכר

אופן הכנה:

סבלה:
יש לעבד במיקסר עם וו גיטרה את כל החומרים מלבד החלמון לבצק פרורי, להוסיף חלמון לעבד ולקרר חצי שעה. לרדד את הבצק עם קמח ,לקרוץ עיגול מתאים לגודל הרינג ולאפות 160 מעלות כ15 דקות ולצנן.
מסת גבינה:
בסיר קטן לחמם שמנת מתוקה לסף רתיחה ולשפוך על השוקולד הלבן ולערבב עד המסה מלאה, להוסיף לנוזל החם גרידת לימון  וגבינות ולערבב היטב. להוסיף קורנפלור ולערבב היטב עד למרקם אחיד ולהוסיף את הביצים ולערבב בקיפולים מבלי להכניס אויר לתערובת.

אפיה:
לשמן את הרינג בחמאה לפני יציקת מסת הגבינה. לצקת את מסת הגבינה אל תוך הרינג שאת בסיסו אפינו וציננו מראש. להקפיד למלא חצי ס"מ פחות מגובה הרינג. אפיה 120 מעלות 50 דקות.

בסיום האפייה לערבב היטב את מרכיבי הטופינג ולשפוך על העוגה ולצנן היטב.


חג שבועות שמח ובתאבון!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

2.6.2019

עוגות גבינה ללא תוספת סוכר וללא גלוטן

לעוגת – ניו יורק ציז קייק - צילום: שטרסטוק


דמיינו עוגה עם בסיס פריך וחמאתי כמו עוגייה שווה ומעליה גבינה מפנקת. רשת קפה ביגה, חוגגת שבועות בסניפיה. ומציעה, מגוון עוגות גבינה מפנקות ללא תוספת סוכר וללא גלוטן. העוגות מיוצרות מחומרי גלם טריים ואיכותיים.

קפה ביגה מציעה - בריוש ריקוטה אמרנה, מוס גבינה קרם לימון ללא תוספת סוכר ללא גלוטן  ומוס גבינה שוקולד מריר ללא תוספת סוכר ללא גלוטן המחיר: 42 ₪. 

מרכיבים- לתבנית רינג קוטר 20  סמ,גובה 5 סמ.

סבלה ברטון :
90 גרם סוכר
120 ג חמאה
3 גרם מלח
135 גרם קמח
4 ג אבקת אפיה
40 ג חלמון

מסת גבינה אפויה:
140 גרם שמנת מתוקה 38%
110 גרם שוקולד לבן
110 גרם ביצים
110 גרם גבינת שמנת 30%
140 גרם גבינה לבנה 9%
65 גרם סוכר
גרידה מחצי לימון
8 גרם קורנפלור

טופינג מעל העוגה:
90 גרם שמנת חמוצה 15%
10 גרם סוכר

אופן הכנה:

סבלה:
יש לעבד במיקסר עם וו גיטרה את כל החומרים מלבד החלמון לבצק פרורי, להוסיף חלמון לעבד ולקרר חצי שעה. לרדד את הבצק עם קמח ,לקרוץ עיגול מתאים לגודל הרינג ולאפות 160 מעלות כ15 דקות ולצנן.
מסת גבינה:
בסיר קטן לחמם שמנת מתוקה לסף רתיחה ולשפוך על השוקולד הלבן ולערבב עד המסה מלאה, להוסיף לנוזל החם גרידת לימון  וגבינות ולערבב היטב. להוסיף קורנפלור ולערבב היטב עד למרקם אחיד ולהוסיף את הביצים ולערבב בקיפולים מבלי להכניס אויר לתערובת.

אפיה:
לשמן את הרינג בחמאה לפני יציקת מסת הגבינה. לצקת את מסת הגבינה אל תוך הרינג שאת בסיסו אפינו וציננו מראש. להקפיד למלא חצי ס"מ פחות מגובה הרינג. אפיה 120 מעלות 50 דקות.

בסיום האפייה לערבב היטב את מרכיבי הטופינג ולשפוך על העוגה ולצנן היטב.


חג שבועות שמח ובתאבון!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה