26.11.2019

ימי חורף שולחים אותנו לזרועות המהבילות של כוס התה שלנו, מה חדש בכוס התה שלנו ? ועוד על סוכר מן הטבע בכוס התה שלנו

תה פמפדור


כל תרבות וכוס התה שלה: בסין לגמו תה ירוק צלול בספלי חרסינה וכתבו עליו שירים. בהודו גידלו את התה השחור וזיווגו לו חלב וסוכר. בתורכיה שותים אותו ריחני וממותק באגרטלי זכוכית זעירים. מה ההבדל בין תה ירוק לתה שחור, למה יצאו בגללו למלחמות, איך עברו האנגלים ממרק בירה בארוחת בוקר לכוס תה ואיך שינה התה את פני העולם.
עיקר השפעתו של התה הירוק מיוחסת לפלבנולים שבתה, אולם על פי סקירה של 31 מחקרים שהתפרסמה ב-Phytomedicine, קיימת עדות מוגבלת לכך שצריכת 1,500-600 מ"ל לפחות של תה ביום (6.5-2.5 ספלים) מעלה את היכולת נוגדת החמצון של הגוף, ולכך שצריכה שגרתית כזו מקטינה את חמצון שומני הדם, במיוחד LDL כולסטרול (הכולסטרול הרע), ושעל ידי כך היא מעכבת התפתחות מחלות קרדיו-וסקולריות והתפתחות סרטן.
המחקרים מעודדים, אך יש צורך במחקר נוסף כדי לבסס את השפעותיו המיטיבות של התה. אנשים מעשנים או כאלה העוסקים בפעילות גופנית החשופים לעקה חמצונית (כמות גבוהה של רדיקלים חופשיים) עשויים לשפר את ההגנה האנטי-חמצונית שלהם באמצעות שתיית תה ירוק.


         
        התה של חברת  פומפדור  ללא קופאין עם 100 אחוז רכיבים טבעיים
תה ירוק ג'ינג'ר קינמון: תה ירוק איכותי בעל תערובת פיקנטית, מכיל ג'ינג'ר וקינמון מעודן עם שומר, ליקוריץ, כוסברה והל. כולם יחד יוצרים חווית טעם מיוחדת.
תערובת זו הינה שילוב של תה ירוק עם תבלינים, עשבי תיבול וזרעי קינמון ג'ינג'ר טבעי, טעם שנועד לענות בצורה מושלמת על הצרכים של הצרכן המודרני שמעוניין לחיות חיים בריאים.

תה ירוק לימונית דבש: תערובת משובחת של תה ירוק ודבש עם טעם לימוני היוצרים תערובת חדשה ומתוקה. תה שאפשר להתענג בטעמו בכל ימות השנה.

תערובות התה של פומפדור עשויות מחומרי גלם מובחרים, הנבחרים בקפידה ועוברים הישר מהקטיף למעבדות בגרמניה, לבדיקות מקיפות כחלק מתהליכי בקרת איכות מחמירים. התוצאה: תערובת תה / חליטה הרמונית באיכות בלתי מתפשרת ומושלמת.

פומפדור משיק טעמים חדשים- תה ירוק גינגר קינמון ותה ירוק לימונית ודבש



           

           ויסוצקי  משיקה תה במהדורה מוגבלת באריזה מעוצבת ויוקרתית וב'ניחוח של פעם'

כבר מעל ל 170 שנה שויסוצקי חיה, נושמת ומרגשת את אוהבי התה הנאמנים בארץ ובעולם. זהו סיפורה של משפחה, חזון ותשוקה גדולה, שהחל הרבה לפני קום המדינה,  ב- 1849 "בבית התה הראשון" שפתח קלונימוס זאב ויסוצקי במוסקבה והפך את התה שלו לאהוב ברחבי רוסיה ומזרח אירופה, מחצרו של הצאר ניקולאי ה- 1 ועד לכל בית בעיר ובכפר.

סיפור ההצלחה הביא את ניחוחות התה דרך מדינות אירופה אל מעבר לים, לארצות הברית ולעולם כולו. זהו גם סיפור על החלום הציוני שדחף את שמעון זידלר, צאצאו של ויסוצקי, לפתוח ברחוב אלנבי בתל אביב של שנות ה- 30 את בית האריזה הראשון לתה.

שילוב של חזון, קידמה וחדשנות טכנולוגית לצד מסורת ומורשת משפחתית, תוך הקפדה בלתי מתפשרת על איכות ומצוינות המוצרים, חושפים את אוהבי התה לטעמים חדשים ומאפשרים לכל ישראלי להתרגש מחוויות ומאהבות חדשות, 'על כוס תה'.


ויסוצקי מארז חגיגות 170 שנה // צילום:  שייק דיזיין 





ממרח דבש, שומשום וצוף קוקוס

      "ממרח צוף" עשוי מדבש אורגני הנחשב למזון בריאות. טעמו של הממרח מתוק להפליא וזאת על אף שתכולת הסוכרים בו נמוכה. השילוב בין צוף פרחי הקוקוס (סוכר קוקוס) לדבש יוצר טעם נפלא, בעל ארומה קרמלית נפלאה. השומשום האורגני עשיר בחלבון באופן נדיב ואין בו כולסטרול. סוכר הקוקוס בממרח עשיר בוויטמינים ומסייע בתפקוד הלב. הוא עשיר בוויטמין B האחראי על משק האנרגיה ותפקוד מערכת העצבים, בחומצות אמינו שהן אבן הבניין של החלבונים השונים, במינרלים כמו אשלגן, מגנזיום, ברזל ואבץ. הערך הגליקמי של סוכר הקוקוס ושל דבש הינו נמוך ולכן בממרח מתוק – זה המתוק הבריא ביותר בנמצא!
        מאכל - מהווה את התחליף המושלם לממרחים על בסיס סוכר! 

מוצרי מכוורת שמורת צוף // צילום: אלברט אדוט


       תכירו את מוצרי חברת TE החדשים שיגיעו אליכם הישר מהמטע בסין לספל התה הבייתית שלכם

מדובר בסדרה מופלאה של סוגי תה איכותיים המיוצרים בשיטת "מהמטע ועד לספל", עם שליטה ופיקוח על כל שלבי הייצור, החל מבחירת הזנים, המשך בגידול והקטיף הידני, המשך ביישון והתססה ועד לאריזה, שילוח ושיווק ישיר לצרכן. הזדמנות להכיר מקרוב את תרבות התה המקורית במיטבה ולהוסיף אביזרי הגשה, המוסיפים הרבה בריאות לעונה החדשה. 

כך תגישו את התה שלכם
קנקן תה מזכוכית עשוי זכוכית איכותית וחסינת חום, כולל אינפיוזר (חולט) שניתן לשליפה ולחימום על פלטה, מתקן עם נר או כירת גז. לאחר השימוש ניתן לשטוף במדיח הכלים ומומלץ לשים חומר מבריק על מנת לשמור על שקיפות. הקנקן מעוצב בהשראת תרבות התה הסינית המסורתית, אך הפעם לא עשוי מחרסינה סינית, אלא זכוכית שקופה שמאפשרת להתענג על המראה של תה טהור. 



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

26.11.2019

ימי חורף שולחים אותנו לזרועות המהבילות של כוס התה שלנו, מה חדש בכוס התה שלנו ? ועוד על סוכר מן הטבע בכוס התה שלנו

תה פמפדור


כל תרבות וכוס התה שלה: בסין לגמו תה ירוק צלול בספלי חרסינה וכתבו עליו שירים. בהודו גידלו את התה השחור וזיווגו לו חלב וסוכר. בתורכיה שותים אותו ריחני וממותק באגרטלי זכוכית זעירים. מה ההבדל בין תה ירוק לתה שחור, למה יצאו בגללו למלחמות, איך עברו האנגלים ממרק בירה בארוחת בוקר לכוס תה ואיך שינה התה את פני העולם.
עיקר השפעתו של התה הירוק מיוחסת לפלבנולים שבתה, אולם על פי סקירה של 31 מחקרים שהתפרסמה ב-Phytomedicine, קיימת עדות מוגבלת לכך שצריכת 1,500-600 מ"ל לפחות של תה ביום (6.5-2.5 ספלים) מעלה את היכולת נוגדת החמצון של הגוף, ולכך שצריכה שגרתית כזו מקטינה את חמצון שומני הדם, במיוחד LDL כולסטרול (הכולסטרול הרע), ושעל ידי כך היא מעכבת התפתחות מחלות קרדיו-וסקולריות והתפתחות סרטן.
המחקרים מעודדים, אך יש צורך במחקר נוסף כדי לבסס את השפעותיו המיטיבות של התה. אנשים מעשנים או כאלה העוסקים בפעילות גופנית החשופים לעקה חמצונית (כמות גבוהה של רדיקלים חופשיים) עשויים לשפר את ההגנה האנטי-חמצונית שלהם באמצעות שתיית תה ירוק.


         
        התה של חברת  פומפדור  ללא קופאין עם 100 אחוז רכיבים טבעיים
תה ירוק ג'ינג'ר קינמון: תה ירוק איכותי בעל תערובת פיקנטית, מכיל ג'ינג'ר וקינמון מעודן עם שומר, ליקוריץ, כוסברה והל. כולם יחד יוצרים חווית טעם מיוחדת.
תערובת זו הינה שילוב של תה ירוק עם תבלינים, עשבי תיבול וזרעי קינמון ג'ינג'ר טבעי, טעם שנועד לענות בצורה מושלמת על הצרכים של הצרכן המודרני שמעוניין לחיות חיים בריאים.

תה ירוק לימונית דבש: תערובת משובחת של תה ירוק ודבש עם טעם לימוני היוצרים תערובת חדשה ומתוקה. תה שאפשר להתענג בטעמו בכל ימות השנה.

תערובות התה של פומפדור עשויות מחומרי גלם מובחרים, הנבחרים בקפידה ועוברים הישר מהקטיף למעבדות בגרמניה, לבדיקות מקיפות כחלק מתהליכי בקרת איכות מחמירים. התוצאה: תערובת תה / חליטה הרמונית באיכות בלתי מתפשרת ומושלמת.

פומפדור משיק טעמים חדשים- תה ירוק גינגר קינמון ותה ירוק לימונית ודבש



           

           ויסוצקי  משיקה תה במהדורה מוגבלת באריזה מעוצבת ויוקרתית וב'ניחוח של פעם'

כבר מעל ל 170 שנה שויסוצקי חיה, נושמת ומרגשת את אוהבי התה הנאמנים בארץ ובעולם. זהו סיפורה של משפחה, חזון ותשוקה גדולה, שהחל הרבה לפני קום המדינה,  ב- 1849 "בבית התה הראשון" שפתח קלונימוס זאב ויסוצקי במוסקבה והפך את התה שלו לאהוב ברחבי רוסיה ומזרח אירופה, מחצרו של הצאר ניקולאי ה- 1 ועד לכל בית בעיר ובכפר.

סיפור ההצלחה הביא את ניחוחות התה דרך מדינות אירופה אל מעבר לים, לארצות הברית ולעולם כולו. זהו גם סיפור על החלום הציוני שדחף את שמעון זידלר, צאצאו של ויסוצקי, לפתוח ברחוב אלנבי בתל אביב של שנות ה- 30 את בית האריזה הראשון לתה.

שילוב של חזון, קידמה וחדשנות טכנולוגית לצד מסורת ומורשת משפחתית, תוך הקפדה בלתי מתפשרת על איכות ומצוינות המוצרים, חושפים את אוהבי התה לטעמים חדשים ומאפשרים לכל ישראלי להתרגש מחוויות ומאהבות חדשות, 'על כוס תה'.


ויסוצקי מארז חגיגות 170 שנה // צילום:  שייק דיזיין 





ממרח דבש, שומשום וצוף קוקוס

      "ממרח צוף" עשוי מדבש אורגני הנחשב למזון בריאות. טעמו של הממרח מתוק להפליא וזאת על אף שתכולת הסוכרים בו נמוכה. השילוב בין צוף פרחי הקוקוס (סוכר קוקוס) לדבש יוצר טעם נפלא, בעל ארומה קרמלית נפלאה. השומשום האורגני עשיר בחלבון באופן נדיב ואין בו כולסטרול. סוכר הקוקוס בממרח עשיר בוויטמינים ומסייע בתפקוד הלב. הוא עשיר בוויטמין B האחראי על משק האנרגיה ותפקוד מערכת העצבים, בחומצות אמינו שהן אבן הבניין של החלבונים השונים, במינרלים כמו אשלגן, מגנזיום, ברזל ואבץ. הערך הגליקמי של סוכר הקוקוס ושל דבש הינו נמוך ולכן בממרח מתוק – זה המתוק הבריא ביותר בנמצא!
        מאכל - מהווה את התחליף המושלם לממרחים על בסיס סוכר! 

מוצרי מכוורת שמורת צוף // צילום: אלברט אדוט


       תכירו את מוצרי חברת TE החדשים שיגיעו אליכם הישר מהמטע בסין לספל התה הבייתית שלכם

מדובר בסדרה מופלאה של סוגי תה איכותיים המיוצרים בשיטת "מהמטע ועד לספל", עם שליטה ופיקוח על כל שלבי הייצור, החל מבחירת הזנים, המשך בגידול והקטיף הידני, המשך ביישון והתססה ועד לאריזה, שילוח ושיווק ישיר לצרכן. הזדמנות להכיר מקרוב את תרבות התה המקורית במיטבה ולהוסיף אביזרי הגשה, המוסיפים הרבה בריאות לעונה החדשה. 

כך תגישו את התה שלכם
קנקן תה מזכוכית עשוי זכוכית איכותית וחסינת חום, כולל אינפיוזר (חולט) שניתן לשליפה ולחימום על פלטה, מתקן עם נר או כירת גז. לאחר השימוש ניתן לשטוף במדיח הכלים ומומלץ לשים חומר מבריק על מנת לשמור על שקיפות. הקנקן מעוצב בהשראת תרבות התה הסינית המסורתית, אך הפעם לא עשוי מחרסינה סינית, אלא זכוכית שקופה שמאפשרת להתענג על המראה של תה טהור. 



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה