חברת B&D - "בטר אנד דיפרנט" מציגה מתכון נהדר וטעים
פרחי כרובית אפויים בתנור בציפוי קינופלקס – פתיתי קינואה קלויים
באדיבות : יעל ריין – שפית טבעונית
החומרים (ל- 4 מנות)
1 ראש כרובית, שטוף ונקי, חתוך לפרחים או פרוסות
לרוטב:
4 כפות שמן זית
1 כף רוטב סויה
1 כפית רוטב מייפל
1/2 כפית חרדל
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
להכנת פתיתי קינופלקס מתובלים:
1/3 כוס פתיתי קינופלקס טבעי
1 כף פטרוזיליה יבשה או שמיר יבש
1 כף אבקת שום גרוס
1/3 כפית פתיתי צ'ילי כתוש (לטעם פיקנטי יותר אפשר להוסיף עוד)
1/2 כפית מלח (או לפי הטעם)
פלפל שחור גרוס
כ- 1/4 כוס פטרוזיליה טרייה קצוצה גס, לפיזור על הכרובית לפני ההגשה.
עשיתי יצא מדהים וטעים... ממולץ!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה