24.6.2015

ארוחת ספגטי, עגבניות שרי ועשבי תיבול, בסיר אחד






כאמא לילדים מה שאני הכי אוהבת זה להכין אוכל בסיר אחד ושיהיה טעים להם!

ארוחת צהרים מושקעת ב-9 דקות בישול

אותו מכינים עם פסטה לינגווני (פסטה שטוחה) או ספגטי מקמח מלא.

המצרכים:
(עבור 2-3 מנות)
200 גרם ספגטי דק או לינגווני
180 גרם עגבניות שרי (כ-14 קטנות) חצויות (כוס גדושה)
2 שיני שום בשרניות, פרוסות
1 בצל בינוני אדום פרוס דק (1 כוס)
קורט פתיתי פלפל חריף
כפות זיתים שחורים, מגולענים וקצוצים 
1 כף שמן זית
2 גבעולי טימין, או כפית יבש (לא חובה)
1 כפית אורגנו יבש
מלח ופלפל לפי הטעם
1/2 2 כוסות מים קרים 
30 גרם גבינת פרמזן חתוכה לפיסות דקיקות 
לקישוט: עלים מגבעול בזיליקום ו/או גבעול טימין

אופן ההכנה:
1. יש להניח בסוט'אג או בסיר רחב, את הפסטה בשכיבה ולהוסיף את כל יתר החומרים מלבד עלי הבזיליקום והגבינה.
2. מביאים לרתיחה ומורידים את האש למצב בינוני. יש לבשל כ-9 דקות ובמקביל לבחוש בכף עץ על מנת לוודא שהפסטה אינה מתייבשת והמים מתאדים כמעט לגמרי. (מעט מים בסיר זה תקין). אם הפסטה בכל זאתצ עוד לא מוכנה, או התייבשה מדי, תוכלו להוסיף מעט מים רותחים.
3. מחלקים בין צלחות ומקשטים בעלי בזיליקום או טימין ופיסות דקות של גבינה.

המנה הוכנה בסיר סוטאג' מבית קוצ'ינה מיה

באדיבות פליס גלזר כוהנת הבישול הבריא ומנהלת מקצועית של
מותג סירי הטיטניום קוצ'ינה מיה

















אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

24.6.2015

ארוחת ספגטי, עגבניות שרי ועשבי תיבול, בסיר אחד






כאמא לילדים מה שאני הכי אוהבת זה להכין אוכל בסיר אחד ושיהיה טעים להם!

ארוחת צהרים מושקעת ב-9 דקות בישול

אותו מכינים עם פסטה לינגווני (פסטה שטוחה) או ספגטי מקמח מלא.

המצרכים:
(עבור 2-3 מנות)
200 גרם ספגטי דק או לינגווני
180 גרם עגבניות שרי (כ-14 קטנות) חצויות (כוס גדושה)
2 שיני שום בשרניות, פרוסות
1 בצל בינוני אדום פרוס דק (1 כוס)
קורט פתיתי פלפל חריף
כפות זיתים שחורים, מגולענים וקצוצים 
1 כף שמן זית
2 גבעולי טימין, או כפית יבש (לא חובה)
1 כפית אורגנו יבש
מלח ופלפל לפי הטעם
1/2 2 כוסות מים קרים 
30 גרם גבינת פרמזן חתוכה לפיסות דקיקות 
לקישוט: עלים מגבעול בזיליקום ו/או גבעול טימין

אופן ההכנה:
1. יש להניח בסוט'אג או בסיר רחב, את הפסטה בשכיבה ולהוסיף את כל יתר החומרים מלבד עלי הבזיליקום והגבינה.
2. מביאים לרתיחה ומורידים את האש למצב בינוני. יש לבשל כ-9 דקות ובמקביל לבחוש בכף עץ על מנת לוודא שהפסטה אינה מתייבשת והמים מתאדים כמעט לגמרי. (מעט מים בסיר זה תקין). אם הפסטה בכל זאתצ עוד לא מוכנה, או התייבשה מדי, תוכלו להוסיף מעט מים רותחים.
3. מחלקים בין צלחות ומקשטים בעלי בזיליקום או טימין ופיסות דקות של גבינה.

המנה הוכנה בסיר סוטאג' מבית קוצ'ינה מיה

באדיבות פליס גלזר כוהנת הבישול הבריא ומנהלת מקצועית של
מותג סירי הטיטניום קוצ'ינה מיה

















אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה