מצרכים:
200
גר' גרנולה (כל סוג)
100
גר' מיקס זרעים לסלט שאוהבים
50 גר' קוקוס לבן
100
גר' חמאת בוטנים / חמאת לוז / או ממרח אחר שאוהבים
200
גר' דבש / סילאן
40 גר'
פולי קקאו גרוס
150
גרם שוקולד צ'יפס אגו
אופן
ההכנה
1.
מכניסים
למעבד מזון את הגרנולה, מיקס זרעים לסלט, קוקוס ופולי קקאו גרוס וטוחנים בערך דקה
אחת.
2.
מוסיפים
את החמאה / ממרח לפי הטעם וממשיכים לערבב במעבד מזון.
3.
מבשלים
את הדבש/סילאן ל-º118 ויוצקים לתערובת תוך כדי ערבוב.
4.
מעבירים
לתבנית ומהדקים היטב.
5.
מקררים
לחלוטין בערך שעה – שעתיים
6.
חותכים
לגודל וצורה רצויה, מלבנים / מרובעים.
7.
ממיסים
את שוקולד הצ'יפס, מצפים את החטיפים בשוקולד המומס, מעבירים לצינון מוחלט.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה