7.8.2019

מתכון של ירקות בתנור עם נתחים צמחוניים בסגנון בקר // באדיבות: סבינה ולדמן



צילום: שרית גופן

מתכון הכי, הכי של נתחים צמחוניים בסגנון בקר טבעול עסיסיים עם ירקות שורש מלאים בטעמים מיוחדים וצלויים בתנור.

מצרכים (4 מנות(
1 חבילת נתחים צמחוניים בסגנון בקר טבעול
2 גזרים קלופים וחתוכים לרבעים
2 סלקים קטנים, קלופים וחתוכים לשמיניות
2 יחידות שומר נקי וחתוך לרבעים
2 לפתות קטנות וחתוכות לרבעים
 2יחידות דלעת ערמונים קטנות קלופות חתוכות לשמיניות
1/2 כרובית מופרדת לפרחים
1 קולורבי נקי וחתוך לשמיניות
 2זוקיני קטנים וחתוכים לרבעים
 1חבילת כרוב ניצנים טרי
1 ראש שום חצוי
 5ענפי רוזמרין
1/2 כוס שמן זית
3 כפות מייפל או סילאן
מלח ופלפל לפי הטעם

הכנה (1:20 דקות(
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
מרפדים תבנית תנור גדולה ומעט עמוקה בנייר אפייה.
מניחים את כל הירקות בתבנית ומתבלים עם שמן הזית, המלח, הפלפל והרוזמרין.
מכסים בנייר אלומיניום ומעבירים לתנור לחצי שעה.
מוציאים מהתנור ומורידים את האלומיניום.
מפזרים מעל את הנתחים ומזלפים את המייפל/סילאן.
מחזירים לתנור לחצי שעה נוספת, עד שהירקות רכים ומוזהבים יפה.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

7.8.2019

מתכון של ירקות בתנור עם נתחים צמחוניים בסגנון בקר // באדיבות: סבינה ולדמן



צילום: שרית גופן

מתכון הכי, הכי של נתחים צמחוניים בסגנון בקר טבעול עסיסיים עם ירקות שורש מלאים בטעמים מיוחדים וצלויים בתנור.

מצרכים (4 מנות(
1 חבילת נתחים צמחוניים בסגנון בקר טבעול
2 גזרים קלופים וחתוכים לרבעים
2 סלקים קטנים, קלופים וחתוכים לשמיניות
2 יחידות שומר נקי וחתוך לרבעים
2 לפתות קטנות וחתוכות לרבעים
 2יחידות דלעת ערמונים קטנות קלופות חתוכות לשמיניות
1/2 כרובית מופרדת לפרחים
1 קולורבי נקי וחתוך לשמיניות
 2זוקיני קטנים וחתוכים לרבעים
 1חבילת כרוב ניצנים טרי
1 ראש שום חצוי
 5ענפי רוזמרין
1/2 כוס שמן זית
3 כפות מייפל או סילאן
מלח ופלפל לפי הטעם

הכנה (1:20 דקות(
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
מרפדים תבנית תנור גדולה ומעט עמוקה בנייר אפייה.
מניחים את כל הירקות בתבנית ומתבלים עם שמן הזית, המלח, הפלפל והרוזמרין.
מכסים בנייר אלומיניום ומעבירים לתנור לחצי שעה.
מוציאים מהתנור ומורידים את האלומיניום.
מפזרים מעל את הנתחים ומזלפים את המייפל/סילאן.
מחזירים לתנור לחצי שעה נוספת, עד שהירקות רכים ומוזהבים יפה.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה