צילום: שרית גופן |
מתכון הכי, הכי של נתחים צמחוניים בסגנון בקר טבעול
עסיסיים עם ירקות שורש מלאים בטעמים מיוחדים וצלויים בתנור.
מצרכים (4 מנות(
1 חבילת נתחים צמחוניים בסגנון בקר טבעול
2 גזרים קלופים וחתוכים לרבעים
2 סלקים קטנים, קלופים וחתוכים
לשמיניות
2 יחידות שומר נקי וחתוך לרבעים
2 לפתות קטנות וחתוכות לרבעים
2יחידות
דלעת ערמונים קטנות קלופות
חתוכות לשמיניות
1/2 כרובית מופרדת לפרחים
1 קולורבי נקי וחתוך לשמיניות
2זוקיני
קטנים וחתוכים לרבעים
1חבילת כרוב ניצנים טרי
1 ראש שום חצוי
5ענפי
רוזמרין
1/2 כוס שמן זית
3 כפות מייפל או סילאן
מלח ופלפל לפי הטעם
הכנה (1:20 דקות(
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
מרפדים תבנית תנור גדולה ומעט עמוקה בנייר אפייה.
מניחים את כל הירקות בתבנית ומתבלים עם שמן הזית,
המלח, הפלפל והרוזמרין.
מכסים בנייר אלומיניום ומעבירים לתנור לחצי שעה.
מוציאים מהתנור ומורידים את האלומיניום.
מפזרים מעל את הנתחים ומזלפים את המייפל/סילאן.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה